Мали трговци успешнији под „Мојом радњом“

Под заједничким именом „Моја радња” данас ради више од хиљаду малих трговина широм земље. Уз пуну независност у пословању, добијају бесплатну маркетиншку подршку.

Више од хиљаду малих независних трговина широм Србије данас послује под заједничким именом „Моја радња“ у склопу пројекта за очување и унапређење самосталног трговинског сектора који је покренуо велепродајни ланац у Србији „МЕТРО Цасх & Царрy“. „Моја радња“ је пројекат који окупља највећи број самосталних трговаца у земљи.

Он омогућава малим независним трговинама да послују под једним брендом и називом и тако побољшају своје пословање и унапреде квалитет услуге како би опстале под утицајем економске кризе и све снажније конкуренције великих трговинских ланаца.

Трговци укључени у овај пројекат добијају бесплатну маркетиншку подршку у виду брендирања, штампаног материјала, саветовања и едукативних тренинга. Истовремено, трговци задржавају пуну независност у пословању.

Досадашњи резултати пројекта показали су да је промет у тим трговинама након укључења у „Моју радњу“ значајно повећан, а купци су добили бољу услугу, квалитетнији асортиман и повољније цене.

Advertisements

Posted on July 8, 2013, in Трговина. Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: