Курс страног језика за запослене у министарству

5. јуна 2013. године, Управа за спречавање прања новца при Министарству финансија је расписала јавну набавку за специјализовани курс енглеског и француског језика:

– Локација на сајту министарства

Конкурсна документација

Читајући ову вест о решености самог Министарства да школује своје запослене, просто се намеће питање сваком младом и школованом човеку који је у свом животу покушао да се запосли у Србији, како је могуће да запослени на таквим високим позицијама не знају стране језике када је уопште познато да су за такве радне позиције критеријуми изузетно високи. Толико су високи да би многи млади школовани и незапослени при самој помисли на такво радно место осећали једно велико страхопоштовање. Многи се не би ни усуђивали да конкуришу верујући да већ поред њих постоје много паметнији и умнији.

И такав млад човек дочекује на интернету вест да је запосленима у министраству финансија потребан курс из страног језика.

А како тек реагују обвезници Закона о спречавању прања новца и финансирању тероризма који су платили непотребну накнаду од 10.000,00 динара за полагање испита за лиценцу? Питају се у коју сврху је отишао тај новац?

Да ли је потребно још коментарисати неписмено израђен word документ у коме је састављена понуда од стране запослених  министарству???

Advertisements

Posted on June 9, 2013, in Државни апарат. Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: