СПРЕМИЛИ ВАКЦИНУ ЗА СТЕРИЛИЗАЦИЈУ ДЕВОЈЧИЦА ОД 11 ДО 14 ГОДИНА

СПРЕМИЛИ ВАКЦИНУ ЗА СТЕРИЛИЗАЦИЈУ ДЕВОЈЧИЦА ОД 11 ДО 14 ГОДИНА – ОВО НЕ СМЕМО ДОЗВОЛИТИ!!!

Хоће ли девојчице бити вакцинисане против рака грлића материце

Европска унија препоручује а слепи и глуви за добробит и здравље свог народа србског примењују, сад су смислили да препоруче смртоносне вакцине за девојчице старости од 11 до 14 година у Србији… Питамо се да ли има краја овом ЕУропском лудилу код оних који су на власти и дужни су пре свега да се брину шта је за Србе добро, без обзира шта им намеће било ко са стране… СА ЗДРАВЉЕМ НАЦИЈЕ СЕ НЕ ИГРА – НЕЋЕМО ГМО У СРБИЈИ, ПА НИ У ВАКЦИНАМА, ЈЕЛ` ЈАСНО!!!
Новости истражују: Да ли ће у Војводини бити уведена котроверзна вакцинација малолетница против рака грлића материце. О „пелцовању ћерки“ Покрајински секретаријат одлучиваће крајем године. Стручњаци подељени.

31.05.2013. извор вести: Новости, за ФБР уредник Биљана Диковић

ИЗАЗИВА СТЕРИЛИТЕТ?

Доктор Слађана Велков, која је радила као лекар у Уједињеним нацијама, одрасла је у Србији, а сада ради у Саудијској Арабији и дуже време истражује негативан утицај вакцина.
– ХПВ вакцина садржи генетски модификоване вирусе, алуминијум у дупло већој дози него код других вакцина, па и конзерванс који у експериментима на мишевима изазива стерилитет код женки и атрофију тестиса код мужјака, што је документовано у медицинској литератури – каже она за „Новости“.
– Приликом набавке вакцина произвођачи се одричу одговорности за негативне ефекте. Ко је онда одговоран? Одговорност за животе наше деце је увек наша. Препоручујем свима да се добро информишу пре одлуке.

Вакцинација малолетних девојчица, узраста од 11 до 14 година, против главног узрочника рака грлића материце, која би могла да ускоро прво буде примењена у Војводини, на лошем је гласу у Европи и свету.

Вакцине су недовољно истражене, а забележени су и случајеви сумњивих смрти. Оне јесу у свету у употреби неколико година, али независни стручњаци сматрају да је тај период кратак за сагледавање дугорочних последица.

– Имамо у плану програм имунизације девојчица на територији Војводине, али у набавку вакцина нећемо кренути док не ослушнемо шта родитељи мисле – каже за „Новости“ покрајински секретар за здравство проф. др Весна Копитовић.

Секретаријат ће до краја године у домовима здравља и школама ову вакцинацију представити родитељима и деци. После тога би се донела одлука о набављању вакцина. У Покрајинском секретаријату за здравство као разлог за вакцинацију наводе чињеницу да од карцинома грлића материце у Србији годишње умре око 400 жена, а за 1.400 се открије да болује од ове болести.

У Србији су, иначе, регистроване две вакцине против ХПВ (хуман папиллома вирусес – ХПВ), који је главни узрочник карцинома – „гардасил“ компаније „Мерк“ и „серварикс“ произвођача „Глаксо-Смит-Клајна“. Обе се користе у Европској унији, а Европски центар за контролу болести (ЕЦДЦ) препоручио је прошле године да се уведе вакцинација за девојчице у Србији узраста од 11 до 14 година.

У суседној Хрватској је не тако давно почела имунизација девојчица, а бројни извештаји и новински чланци споре да постоје докази да вакцина спречава настанак карцинома. Забележене су и бројне нуспојаве.

– Штетни учинци ХПВ вакцине се пријављују државним агенцијама од почетка вакцинације – саопштено је пре месец дана за хрватске медије.

У свету је од 2006. до априла 2013. регистровано око 30.000 негативних последица при употреби тих вакцина: од тога 136 смртних случајева, а 942 трајна инвалидитета, 5.919 пацијената се није опоравило, код 522 су примећене патолошке промене на ПАП тесту, код 212 дисплазија грлића материце а констатовано је и 62 рака грлића материце.

Подаци британске агенције за лекове показују да је укупни број пријава за један од ХПВ вакцине 24-104 пута већи од било које друге вакцине из Календара вакцинације.

У Шпанији је после многобројних пријава са тржишта повучено 75.000 доза вакцина против ХПВ.

Индија је 2010 год. суспендовала клиничка испитивања ХПВ вакцине после смрти четири девојчице. Поднесен је захтев за одузимање лиценце за ту вакцину.

После смртних случајева у свету, за које се сумња да су их изазвале управо ампуле „гардасила“, непрофитна организација „САНЕ Ва Инц“ дошла је до шокантног открића: вакцина је у великом броју бочица била контаминирана са рДНА хуманог папилома вируса. То значи да је рДНА у вакцини резултат генетски модификованог генетског кода ХПВ који је додат у вакцину током производње.

О бројним студијама које настоје да докажу да су ове вакцине штетне, др Весна Копитовић каже да „антивакцинални лоби“ одувек постоји.

– Коју од ове две вакцине бисмо користили, одлучиће Агенција за лекове, а потврда да Војводина „има жељу“ за оваквом превенцијом била би да 30 одсто питаних родитеља покаже добру вољу за пелцовање ћерки – каже она.

– Вакцинација би за пацијенте била бесплатна и на добровољној бази.

ЧИЊЕНИЦЕ

* Вакцина даје резултате само код девојчица које нису ступиле у сексуалне односе
* Само делимично штити, јер покрива само неколико типова ХВП
* „Гардасил“ се може купити у Србији од 2006, али се даје искључиво уз потписану сагласност пацијенткиње
* У свету се ове вакцине тестирају и на дечацима

***

НА САЈТУ ДР МЕРКОЛЕ ГОВОРЕ ДЕВОЈКЕ КОЈЕ СУ ИМАЛЕ ПРОБЛЕМЕ ПОСЛЕ ПРИМАЊА ОВЕ ВАКЦИНЕ…
Visit the Mercola Video Library

Наоми Снел има 28 година, живи у Мелбурну, Аустралија, и води грађанску парницу против произвођача Мерк, после сутоимуних и неуролошких компликација које је доживела после примања ове ХПВ вакцине, Гардасил.

Наиме, она је после три дозе вакцине претрпела озбиљне грчеве, бол у леђима и бол у врату, а изгубила је способност да хода. Лекари су јој дијагностиковали мултипле склерозу, али су касније повукли дијагнозу и означили болест као неуролошку реакцију на вакцину…

Да је Гардасил умешан у све већем броју парница које воде жене које су претрпеле разне физичке проблеме, укључујући и побачаје, а то је само почетак… јер вакцина изазива озбиљне проблеме са здрављем и све је више смртоносних нежељених реакција.

Мултипла склероза-симптоми и парализе нису неуобичајене након ХПВ вакцинација. Нажалост, прича коју износи Наоми је уобичајена у односу на Гардасил.

Једна од девојака је студенткиња која је после рекламе на ТВ-у одлучила да прими вакцину, али је нико није обавестио о могућим негативним ефектима… Већ је имала два удара и има делимичну парализу, трпи честе нападе, а када је била у средњој школи није могла да хода од јаких болова у мишићима и хроничног умора, па је морала да користи колица…

Слично се догодило и Џени Тетлок, која има 13 година, а прве проблеме осетила је одмах након месец дана од вакцине против ХПВ вируса. Петнаест месеци касније дегенеративна болест мишића оставила ју је готово потпуно парализованом.

Неуролошки симптоми попут ових су пријављени у једне студије из 2009 неуролог Др Јан Сутон. Он је пријавио пет случајева мултипле склерозе који се јављају као симптоми код жена, убрзо након примања вакцине Гардасил.

Документи добијени од стране ФДА – U.S. Food and Drug Administration у складу са одредбама Закона о слободи приступа информацијама (ЗОСПИ) показали су 26 нових смртних случајева пријављених властима након вакцинације против ХПВ између 1. септембра 2010. и 15. септембар 2011. То је 26 пријава о смрти младих, претходно здравих, девојчице након вакцинације Гардасил за само годину дана.

Други озбиљни нежељени ефекти су: Напади, Парализа, Слепило, панкреатитис, проблеми са говором, Краткорочни губитак меморије, Guillain Barre Syndrome, цисте на јајницима итд.

Иако није јасно шта је узрок толике нежељене реакције, познато је да Гардасил садржи генетски модификоване вирусе попут протеинских честица, као и алуминијума, који могу да утичу на функцију имуног система.

Мерк је испитивао вакцину Гардасил на скоро 1.200 девојака млађих од 16 година пре него што је пуштена на тржиште, по убрзаном систему за лиценцирање. До данас, највећи број озбиљних нежељених ефеката, укључујући и смрти, која се догодила током пре лиценцирања, у току клиничких испитивања означени су као “случајност”… Али, на сајту можете читати све о озбиљним проблемима које су имале са здрављем многе младе, пре примања вакцина здраве жене. Неке су одмах по пријему вакцина и умрле. Тако да је то постало немогуће игнорисати…

После пријема треће дозе, Кристина Тарсел, 21-годишња студенткиња уметности умрла је изненада и необјашњиво у јуну 2008… Меган 20-годишњи студент изненада умро после око месец дана после примања вакцине Гардасил… Ешли, 17 година, постала је хронично болесна после пријема вакцине, а сада има отежано дисање, болове у леђима, грчеве, парализу, дехидрацију, губитак меморије и потресе…

http://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2012/01/24/hpv-vaccine-victim-sues-merck.aspx

Advertisements

Posted on June 9, 2013, in Вакцине. Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: