Проглашени најуспешнији предузетници и менаџери Србије

Награда Најбољи бирају најбоље, коју предузетници и менаџери Србије додељују својим колегама на основу доприноса, досадашњих резултата и личног става о томе ко је утицао на привредни развој Србије крајем 20. и почетком 21. века, по трећи пут је додељена на симпозијуму успешних привредника Србије у Београду.

За најуспешнијег међу њима проглашен је Владимир Миловановић, генерални директор фирме Енергопројект холдинг, а међу три првопласирана нашли су се и Мирослав Тлачинац, оснивач и власник фирме Амига из Краљева и Бунфорд Тивадар, директор предузећа Мастерпласт YУ из Суботице.

Посебна признања додељена су Живораду Нешићу, директору фирме Житопродукт из Крагујевца за допринос развоју привреде Србије, затим Ањи Ивани Милић, директорки фирме Архи.про из Београда, за допринос развоју архитектуре у Србији, као и Ђорђу Радиновићу, председнику Општине Стара Пазова, за стварање повољних услова за инвестирање у локалним заједницама.

На додели признања представљена је и публикација “Успешни предузетници и менаџери Србије”, која садржи интервјуе са свим номинованим привредницима, те представља својеврсну енциклопедију практичног предузетништва и менаџмента.

“Публикација обухвата приче, сведочења, савете и препоруке како се заснива, развија и ствара успешан посао. Ова књига може бити од велике користи младим и будућим менаџерима као буквар практичног предузетништва у коме из прве руке могу сазнати и научити како да на ваљан начин запливају у предузетничким и менаџерским водама и како да изађу на стазу успеха”, рекао је на додели награде Зоран Кијановић, уредник публикације. (Ецономy.рс, 28. април 2013.)

Advertisements

Posted on April 28, 2013, in Делатности. Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: