Телеком Србија и мт: с од 1. Јануара 2013. Подижу цене у мобилној телефонији

Лого фирмеТелеком Србија обавештава кориснике да ће од 1. Јануара 2013. Године извршити усклађивање цена саобраћаја у свим постпаид тарифама и тарифама мт: с Контрола трошкова из своје понуде и то како у новим које корисници тренутно могу да изаберу, тако и у свим старим тарифним профилима које поједини корисници и даље користе.

Циљ овог усклађивања је формирање јединствене и што једноставније понуде Телекома Србија, прилагођене свим корисницима. Усклађивање се огледа у формирању јединствених цена саобраћаја које ће се примењивати након потрошених минута, СМС порука и дата саобраћаја који су укључени у месечну претплату постпаид тарифних профила, односно на цене саобраћаја које ће се примењивати у тарифним профилима мт: с Контрола трошкова и у већини тарифних профила ће представљати незнатно поскупљење, а у појединим појефтињење.

После ових промена цена успоставе везе за све позиве ће бити 6, 99 динара, цена минута разговора са свим мрежама у националном саобраћају ће бити 7, 89 динара током целог дана, слање једне СМС поруке бројевима у Србији ће се наплаћивати 3, 89 динара, ММС поруке 12 динара, док ће се размена 1 кБ података наплаћивати 0, 05 динара.

Корисници постпаид тарифних профила у којима могу да дефинишу три Фриендс & Фамиљ броја из мт: с мреже са овим бројевима ће моћи да разговарају по 50 % нижој цени минута разговора, док ће корисници Звезда и Партизан постпаид тарифа минут разговора и СМС поруке ка својим Фриендс & Фамиљ бројевима плаћати 1 динар.

Такође, Телеком Србија ће од 1. Јануара 2013. Године извршити и корекцију цена међународних позива у оквиру услуга ИноЦалл и ИноЦалл Плус намењених корисницима фиксне и мобилне телефоније, а у складу са променом девизног курса и осталих трошкова. Уз ову корекцију, цене позива ка већини међународних дестинација ће бити већ од 5, 04 динара по минуту разговора, док ће, на пример, позиви ка мобилним мрежама у Италији, Швајцарској, Ирској, Великој Британији, Данској, Мађарској, Пољској, Словачкој, Словенији и још неким државама у Европи и свету појефтинити од 0, 85 до чак 12, 04 динара по минуту. (Ецономy. Рс, 5. Децембар 2012.)

Advertisements

Posted on December 6, 2012, in Цене. Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: