ПРОРОЧАНСТВО О КОСОВУ И МЕТОХИЈИ: ОТАЦ ЈОСИФ СА СВЕТЕ ГОРЕ, СТАРАЦ ПАЈСИЈЕ И ОТАЦ ТАДЕЈ (ВИДЕО)

Старац Јосиф, који се подвизавао у келији поред Ватопеда , на Светој Гори, је рекао да ће Србија много пострадати, али да ће на крају, чудом Божијим, изаћи као победник.

Ово је пророчанство оца Јосифа са Свете Горе, истоветно са оним што је свима познато да је говорио и Старац Пајсије, а у наставку видео снимка је и пророчанство нашег Оца Тадеја о вери Светосавској и Космету… Они који су у вери знају да је истинито…

Старац Јосиф, који се подвизавао у келији поред Ватопеда , на Светој Гори, је рекао да ће Србија много пострадати, али да ће на крају, чудом Божијим, изаћи као победник.

Једном игуману из СПЦ је рекао да ће “Америка добити по носу”. Да ће јудео-масони, који владају светом, ускоро нахушкати Турску у рат против Грчке..
Страховити напад турске војске ће донети плода, па, без обзира на велику грчку храброст и отпор, они ће почети да напредују ка дубини грчке територије.
НАТО и Америка, као и већи део ЕУ, подржаће Турску, мада у почетку не војно.
Тада ће изненада Русија да уђе у рат на страни Грчке, што ће све изненадити, јер ће Руски удар бити страховит. Користиће се и нуклеарно оружје.
Тада ће Амер, НАТО и Запад, и сва јудео-масонска клика, да објаве свеопшти рат Русији и Грчкој. Чак ће лично папа римски позвати у “свети рат” против “шизматика”.
Америка ће доживети страховити пораз, а папска “црква” се више никада после тога неће опоравити.
Руси ће ослободити Цариград, али ће га после, на зеленом столу, дати Грцима. Грци ће чекати једно време да уђу у Цариград, али ће , на крају, након 600 година поново ући у Цариград.
Једна трећина Турака ће погинути, једна трећина ће прећи у Православље, а једна трећина ће бити прогнана у пуста места. Јермени ће узети део своје земље, коју су им Турци одавно окупирали.
Курди ће добити своју државу.”

Advertisements

Posted on August 12, 2012, in Занимљивости. Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: