КОМЕНТАР ДАНА 10.08.2012. – Еколошки Покрет Новог Сада: “Животима и здрављем плаћамо цену своје незаинтересованости (или глупости)?!”

Еколошки Покрет Новог Сада

После скоро годину дана од јавног признања Беле куће САД да већ 16 година запрашују човечанство опасним хемијским средствима, што је пренела сва светска штампа, па и наша домаћа, у Србији постоје огорчени противници изношења истине о очигледном геноциду над становништвом. Они нападају сваког ко упозорава и позива грађане Србије да подигну поглед са својих проблема и усмере га на небо да би се сами уверили и видели авионе који иза себе остављају хемијске трагове у виду тона и тона отрова избачених по налогу највеће терористичке органиизације на свету.
Незабележене суше које су изазвале штете мерене милијардама долара називају природним непогодама, постављене антене ХААРП система гледају као на подршку јачем сигналу мобилне телефоније, чиме доводе неупућене грађане у стање замрзнутог ума и неспособности реаговања. Такви се коначно морају назвати петом колоном, унутрашњим непријатељима Србије, без обзира да ли раде по налогу страних агентура или само показују ванредни ниво своје глупости.
Шта још треба да се деси да схватимо да завера постоји, да се она спроводи, да животима и здрављем плаћамо цену своје незаинтересованости (или глупости)?
Што пре схватимо ову сурову истину, више ће нас репродуктивно способних Срба преживети.
Ко не схвати ову поруку, нека му Бог опрости, онда није вредан ни живљења, нити остављања порода. Жалим само њихову децу која су због глупости својих родитеља такође осуђена на нестајање, болести и смрт.

Advertisements

Posted on August 11, 2012, in Здравље. Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: